logo

startbutton

M+ norsk- for tilpassede oppgaver for fonologisk

bevisthet, fonologisk ordavkoding og ortografisk ordavkoding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva er M+ norsk ?

Målet vårt med det nye M+ norsk, er å gi læreren et verktøy i norskfaget. Hver side er laget spesifikt for å trene en eller flere av de ferdighetene som trengs for lesing og skriving. Det vil si fonologisk ordavkoding, fonologisk bevissthet og ortografisk ordavkoding . M+ norsk vil ikke erstatte noen av dagens læremidler, men vil kunne bli et viktig supplement. Dette spesielt med tanke på elever som trenger ekstra støtte.

 

Hvem står bak?

Pedagogene bak nye M+ norsk er Vigdis og Vidar Lothe Waler. De er begge spesialpedagogiske rådgivere med dysleksi som spesialfelt. Vidar arbeider til daglig i Dysleksi Norge, der han jobber med sertifiseringsprosjektet Dysleksivennlig skole.  Han foretar utredning i forbindelse med lese- og skrivevansker, og har utviklet nettsiden dysleksivennlig.no. Vigdis er spesialpedagog ved en skole i Akershus, og er også engasjert av Dysleksi Norge. De er begge hyppige foredragsholdere over hele landet.


Utgiver og utvikler av M+ er Stig Nissen, som har over 20 år bak seg med utvikling av pedagogisk programvare.

 

Nye muligheter!

I takt med at pc og nettbrett får økende utbredelse i norske klasserom, vil oppgavene i M+ også kunne løses direkte på skjerm.  I nye M+ norsk vil man, for samtlige sider, kunne velge mellom PDF og LPS (Løses På Skjerm). PDF'ene kan skrives ut på papir som før. Med LPS sendes "arkene" til elevene og legger seg inn i deres egen ukeplan i M+.
I løpet av året håper vi også å få på plass en iPad app for elevene.

 

 

 

 

Behold den samme lisenskoden, abonnementet fornyes automatisk. Lisensen betales forskuddsvis for ett år om gangen, men abonnementet kan sies opp når som helst.

 

Les de fullstendige kjøpsbetingelsene for M+ norsk lisens (bruk tilbakeknappen for å komme tilbake hit). Ved å gjennomføre bestillingen bekrefter kjøper at kjøpsbetingelsene er godkjent. 

 

 

MERK: Antall elever et mål på skolens størrelse, ikke på det antall elever som faktisk kommer til å benytte opplegget (vær snill å bestille for riktig skolestørrelse - så vi slipper å bruke mye tid på å rette i ettertid).

 

Jeg bestiller herved følgende abonnement:

M+ norsk mini, skole 1-19 elever kr 1220,- pr år

M+ norsk liten, skole 20-99 elever kr 1630,- pr år

M+ norsk medium, skole 100-499 elever kr 2060,- pr år

M+ norsk stor, skole ≥ 500 elever kr 2460,- pr år

M+ norsk kommune, få et uforpliktende tilbud

 

M+ norsk for ungdomskole (ikke kombinert), videregående skole og voksenopplæring

Uansett størrelse, kr 1630,- pr år

Alle priser er eks. moms.

 

NB: Vi selger lisenser til kommuner og skoler, - ikke til avdelinger og klasser!

 

 

 

 

 

 

Navn:

 

 


 


Free Contact Form 1.2

Kontroller at e-postadressen er riktig før du sender bestillingen.


Anti-spam-spørsmål. Svar med et tall.

Hva er tjueen pluss tjueen ?

 

 


Kjøp trygt med 14 dagers angrefrist

Kort tid etter kjøpet mottar du en e-post med bekreftelse og en lisenskode, slik at du kan ta M+ i bruk med det samme. Du har en angrefrist på 14 dager. Les de fullstendige kjøpsbetingelsene for M+ lisens.

 

 

 

Kasino

 

prikk til prikk